Beursstand te koop

Beursstand te koop in alle soorten en maten

Standbouw Prins Design biedt onder meer een beursstand te koop, waarbij wij ervoor zorgen dat de identiteit van uw bedrijf zeer nadrukkelijk aanwezig zal zijn. U wilt toch ook met uw beursstand uw doelgroep effectief bereiken, wanneer u op een beurs staat? Onze beursstands prikkelen, sprankelen, zijn uniek en sporen bezoekers aan uw stand binnen te stappen. Naast het vaste aanbod van beursstands te koop, is Standbouw Prins Design eveneens uw adres voor onder andere:

Beursstand ontwerp
Beursstand inrichting
Beursstand bouw
Presentatiesystemen voor bijvoorbeeld showrooms en kantoren
Displays & banners
Organiseren van uw beursstand
Goede service voor, tijdens en na de beurs

Beursstand te koop in hout, modulair en interieur

Er zijn vele beursstands te koop vandaag de dag. Maar, wanneer u met uw stand iets wilt bereiken, tussen alle stands uit wilt springen en een professionele uitstraling wilt creëren, dan kiest u voor de beursstands van Standbouw Prins Design. Wij zijn een fullservice bedrijf en wij bieden onder meer houtbouw, interieurbouw en modulaire systeembouw beursstands te koop. Wanneer u kiest voor houtbouw, kunnen wij vrijwel elke vorm realiseren met de meest uiteenlopende materialen. Interieurbouw wordt veelal toegepast bij showrooms, winkelruimtes en kantoren. En wanneer u wilt besparen op tijd en kosten kiest u voor de standaard beursstand te koop. Hierbij wordt van vaste elementen gebruik gemaakt. Tot slot leveren wij eveneens portable systemen, zoals banners en displays om het beursplaatje compleet te maken.

Van concept tot aan de uitvoering en van het ontwerp tot aan het complete interieur, Standbouw Prins Design heeft een beursstand te koop voor iedereen die efficiënt zijn doelgroep wil bereiken.

Informeert u eens geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden van onze beursstands op maat en onze vaste collectie beursstands te koop. Wij adviseren u graag!