Showroombouw

Een showroom is een kwestie van smaak, dat is waar. Toch draagt het interieur in grote mate bij aan uw succes, want het zorgt er namelijk voor dat een klant zich in uw zaak al dan niet thuis voelt. Het interieur bepaalt of het bezoek van de klant eenmalig is of dat hij uit zal groeien tot een vaste klant. Voor een ontwerp op maat van uw nieuwe of bestaande showroom, bent u bij Standbouw Prins Design helemaal aan het juiste adres. Wij ontwerpen, leveren en bouwen niet alleen beurswanden en beursstands door heel Europa, maar verzorgen ook het ontwerp en de realisatie van uw showroom.

Specialisten in showroom ontwerp

Wilt u maximaal successen boeken, dan schakelt u voor uw showroom een specialist in. Standbouw Prins Design is een fullservice standbouwbedrijf met een brede expertise op het gebied van ontwerp, levering, bouw en organisatie van onder meer:

Houtbouw, ongekende flexibiliteit en mogelijkheden
Modulaire systeembouw, de standaard, vaste elementen om koste te besparen
Interieurbouw, van showrooms tot aan winkelinterieurs
Portable systemen, zoals banners en displays

Onze specialisten in showroom ontwerp zorgen samen met u voor de juiste inrichting van uw showroom U heeft de expertise van het product, wij die van het inrichten en samen verleiden wij uw klanten tot kopen. Onze ontwerpen onderscheiden zich namelijk op het gebied van creativiteit, originaliteit en vakmanschap. Service staat eveneens hoog bij ons hoog in het vaandel, wij werken snel en efficiënt en hanteren duidelijke, heldere taal. In overleg maken wij een ontwerp op maat dat geheel aansluit bij uw wensen, smaak, producten, doelgroep en uw budget. Wat wij ook voor u realiseren, van de aankleding van een beurswand tot aan een volledige showroom, bij alles denken wij met u mee!