Standbouw Gorinchem

In Gorinchem staat de evenementenhal Gorinchem. De Evenementenhal biedt in een sfeervolle, ruim opgezette ambiance, uitgebreide en professionele mogelijkheden voor vak- en consumentenbeurzen, concerten, evenementen, vergaderingen en (bedrijfs)feesten.


Het enthousiaste team van beursorganisatoren heeft dagelijks contact met de verschillende branches om in een dynamisch samenspel vak- en consumentenbeurzen te organiseren. Beurzen worden steeds belangrijker in de marketing- en communicatiemix. Zeker in een omgeving waarin het persoonlijk contact onder druk komt te staan. Onze medewerkers van Meetings & Events staan u graag terzijde bij de organisatie van uw evenement, congres, vergadering en/of feest.


Onze koks, bediening, halmedewerkers en technische dienst zorgen ervoor dat alles verloopt volgens de unieke en befaamde full service formule, die garant staat voor een succesvol evenement. En dit alles onder het motto: Ja, persoonlijk kan elke dag nóg persoonlijker!

Ons evenement. Uw moment.

stand Westland/Anexo - HortiContact - gebouwd door Standbouw Prins Design

Westland/Anexo - HortiContact 2017 - Evenementenhal Gorinchem

Meer weten van ons en de mogelijkheden die wij bieden voor standbouw in de Evenementenhal Gorinchem? Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek of uiteraard van harte welkom bij ons.

Contact