Standbouw Offshore Energy Rai Amsterdam

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europa's toonaangevende offshore-energie-evenement. Het is uniek in het samenbrengen van de olie- en gasindustrie, offshore wind en maritieme energie-industrie. Met de industrie in transitie biedt OEEC offshore-energieprofessionals de ideale ontmoetingsplaats om te netwerken, te discussiëren en te leren over de toekomst van energie.

Gaat u naar de Offshore Energy in Amsterdam en u zoekt een standbouwbedrijf? Laat het ons weten. Amsterdam is voor Standbouw Prins Design bekend terrein. Wij kennen de weg in en rond de expo locaties, onder andere Rai Amsterdam en de Beurs van Berlage.

Offshore Energy - Rai Amsterdam

Wat zijn de mogelijkheden bij Standbouw Prins Design:

Standbouw Prins Design is een full-service standbouw bedrijf.

Alle disciplines als ontwerp, productie, realisatie en opslag onder één dak.

Ruim 30 jaar doen wij niets anders dan onze klanten begeleiden en zorgen voor een succesvolle en onbezorgde beursdeelname in Nederland en Europa.

Met een klein enthousiast team en een passie voor expo bouwen we gemiddeld 80 tot 100 stands per jaar variërend van 10m2 tot 500m2.

Onze USP

- Alles onder één dak van ontwerp tot realisatie en opslag.
- Vrijblijvend ontwerp en offerte mbv impressies en animatie.
- Één aanspreekpunt en heldere communicatie
- Standkeuring, takel-, elektra- en wateraanvragen nemen wij uit handen
- Leveren de stand turn-key op
- Wij zijn pas klaar als de klant tevreden is!

Ook wij leveren heldere communicatie, goede service en een hoge kwaliteit.

Dat is bij Standbouw Prins Design terug te zien in ons groeiende klantenbestand en door langdurige relaties op te bouwen met bestaande klanten bouwen.

Contact

Meer weten van ons en de mogelijkheden die wij bieden voor standbouw?

Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en uiteraard bent u van harte welkom bij ons.

Ons team van verkopers, ontwerpers en standbouwers staat voor u klaar om uw stand voor u te verzorgen. Van ontwerp en offerte tot productie en opbouw. Turnkey opgeleverd.

TKF Offshore Energy Rai Amsterdam

Ontwerp TKF - Offshore Energy 2017 - Rai Amsterdam

TKF Offshore Energy Rai Amsterdam